counter create hit

مطالب مرتبط:

دارچین برای مقابله با آلزایمر

به گزارش میهن مگ: نتایج پژوهشی که محققان دانشگاه سانتا باربارای آمریکا انجام داده و در Journal of Alzheimer’s Disease به چاپ رسیده‌اند نشان می‌دهد که دارچین (که از قرن‌ها پیش مصرف دارویی نیز داشته است) می ...

خواص ادویه پاپریکا

به گزارش میهن مگ: شاید بارها و بارها اسم پاپریکا به گوشتان خورده باشد اما ندانید که پاپریکا چیست و چطور تهیه می شود. به فلفل قرمز شیرین پاپریکا می گویند. در واقع پاپریکا هم ...

خواص سیاه دانه و مضرات احتمالی آن برای سلامتی

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

خواص فلفل قرمز برای سلامتی، ارزش تغذیه ای و عوارض احتمالی آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

سریعترین و معروفترین رژیم لاغری دنیا رژیم اتکینز

سریعترین و معروفترین رژیم لاغری دنیا رژیم اتکینز

سریعترین و معروفترین رژیم لاغری دنیا رژیم اتکینز   این رژیم غذای ...

حقایقی که باید درباره مکمل های پوست، مو و ناخن بدانید

حقایقی که باید درباره مکمل های پوست، مو و ناخن بدانید

آیا یک پودر یا یک کپسول می تواند باعث باز شدن رنگ، قوی و درخشان شدن تارهای مو و رشد سریع ناخن هایی با استحکام شود؟ مطمئنا محصولات بسیاری بیرون وجود دارد که ادعا می کنند می توانند چنین کاری را انجام دهند. همچنین افراد ...

روغن زیتون نسبت به سایر روغن های گیاهی چه خاصیتی دارد؟

روغن زیتون مخصوصا از جهت کاهش کلسترول و تامین سلامت قلب و عروق ما، از باقی روغن ها برتر است. نوشته روغن زیتون نسبت به سایر روغن های گیاهی چه خاصیتی دارد؟ اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

نمیتوانید به باشگاه ورزشی بروید؟ مهم نیست! ( روتین 10 دقیقه ای مخصوص خانه )

نمیتوانید به باشگاه ورزشی بروید؟ مهم نیست! ( روتین 10 دقیقه ای مخصوص خانه )

ورزش در خانه هوا رو به سردی میرود، اما قرار نیست ما به خواب زمستانی برویم. این روتین ساده را در محیط گرم خانه دو تا سه بار در هفته انجام دهید ( نه باشگاهی لازم دارید و نه وسیله ای ). به همراه مربی ورزش نیکول نیکولز، ...

11 دلیل که نشان می دهد نیاز نیست هر روز شیر بنوشید!

مصرف شیر می تواند باعث مرگ زودرس شود! طبق یک پژوهش معلوم شده که شیر آنقدرها هم شگفت انگیز و جادویی نیست و نیاز نیست که هر فرد در روز، سه لیوان شیر بنوشد و حتی برای بعضی از بزرگسالان نوشیدن شیر مضر است.    همیشه توصیه می شود که افراد روزانه حداصل یک لیوان … ...

همه چیز درباره دم نوش های گیاهی لاغری / بلایی به نام کاهش وزن مناسبتی

احتمالا اغلب کسانی که گرفتار چاقی و اضافه وزن هستند در طول زندگی شان یک بار به کاهش وزن های ضربتی و مناسبتی فکر کرده اند، روش هایی که مبتنی بر رژیم های غذایی غلط و کم خوری های افراطی، مصرف داروهای غیر مجاز لاغری و ... هستند، اما آن طور که دبیر انجمن علمی پیشگیری ...

بررسی قسمت های مختلف سیب زمینی و نحوه مصرف آن!

برای استفاده از سیب زمینی اگر آن را تکه می کنید باید فوراً از آن استفاده کنید زیرا خیلی زود اکسیده می شود و خواص خود را از دست می دهد. نوشته بررسی قسمت های مختلف سیب زمینی و نحوه مصرف آن! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

تغذیه در سفرهای نوروزی

در آستانه سال نو و عید سعید باستانی قرار داریم. بسیاری از خانواده ها از تعطیلات نوروز استفاده كرد ...

روش های کنترل وزن در نوروز

چه بخواهیم و چه نخواهیم مصرف شیرینی، شكلات، شربت، تنقلات، غذاهای پرچرب و فست فود در این ای ...

7 روش آسان برای خوردن صبحانه ای با کربوهیدرات پایین

7 روش آسان برای خوردن صبحانه ای با کربوهیدرات پایین

اکر می خواهید وزنتان را کم کنید و یا اینکه می خواهید صبحانه ای سالم و مقوی داشته باشید، خواص بیشماری در یک صبحانه کم کرب ...

5 استراتژی برای موفقیت در برنامه غذایی

5 استراتژی برای موفقیت در برنامه غذایی

تا به حال چند بار یک رژیم را شروع کردید و پس از چند هفته یا چند روز تسلیم شدید و آن را رها کردید؟ همه ما تقریبا چنین تجربه هایی را داریم. متاسفانه به جای درس گرفتن از تجربیات بیشتر مردم چرخه ای را ادامه می دهند که ما به آن می گوییم سندرم شر ...

چرا دخترها باید پسته بخورند؟!+ارزش غذایی پسته

برخی از مزایای پسته برای سلامتی در ادامه بیان شده است. بر اساس مطالعات انجام شده، این ماده محتوای کالری اندکی دارد. هر اونس از آن حدود ۱۶۰ کالری دارد که در مقایسه با میوه های خشک شده و آجیل هایی همچون بادام زمینی، گردو، بادام،فندق، آجیل برزیلی و شاه بلوط بسی ...

مواد غذایی سفید رنگ با خاصیت بالا

با اینکه بیشتر غذاهای سفید رنگی که در طبیعت وجود دارد برای ما خوب نیستند اما این موضوع بدین معنی نیست که باید از خوردن همه مواد غذایی سفید رنگ اجتناب کنیم. در حقیقت، غذاهای سفید متعددی وجود دارد که مواد مغذی فراوانی در خود دارند و مصرف آن ها می تواند سلام ...

آنچه مهم است در مورد ادویه جات ترشی جات است که شما نمی دانید!

نکاتی مهم در مورد ادویه ها که نمی دانستید!

معمولا برقراری ارتباطدر جهت منافع تولید است برخی از زمان به آنها را تولید می کند. یعنی رزین ادویهمانند فلفل ، زردچوبهو.... خردل یا دارچین کامل به کارخانه و خط تولید انتقال این اساس بهره برداری از میلزدن به آنها هستند... و سپس ارتباطبودند توسط اشعه گاما و یا روش های دیگر در منبع عقیم سازی و بسته بندی. البته بد نیست بدانید که بیشتر ادویهمصرف در کشور ما محصولات وارداتی هستند و از کشورهایی مانند هند و سریلانکا و بنگلادش به ایران وارد میشوند. معمولا ادویه جات ترشی جاتدر میان اکثر مواد مغذی مختلف در برابر فساد و وقت من صرف زمان طولانی تر در مقایسه با دیگر مواد غذایی مختلف مانند رب و آب لیمو . با این مقاله حتما به اطلاع بدن که ما می خواهیم صلح و به بازار ادویه جات ترشی جات ضربه و در عین حال با خط سوال از دکتر محمد حسین عزیزم کارشناسان صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد که راز ثابت ارتباطیبا آنچه در آن است و چگونه به سن آنها.تمام ارتباطات بین عناصر کم مصرف موجود در بازار ایران است که در تمام و یا در دسترس بودند تقریبا در همان زمان. آن است که به دلیل خشک بودن ادویه جات ترشی جاتو پایین بودن رطوبتشان، مدت زمان ماندگاری‌ آنها خیلی طولانی و حدود 2 سال است._ آیا تمام ادویه‌ها را می‌توان به صورت کامل در بازار پیدا کرد یا کارخانه‌های ما بیشتر به سمت تولید و عرضه ادویه‌های پودرشده گرایش پیدا کرده‌اند؟راستش را بخواهید، معمولا بیشتر ادویه‌ها به‌صورت پودری وارد کشور می‌شوند و کارخانه‌های داخلی معمولا کار بسته‌بندی ادویه‌ها را انجام می‌دهند. با این حساب اگر علاقه به خرید و مصرف ادویه‌های کامل دارید، می‌توانید آنها را از عطاری‌های مختلف تهیه و خودتان در خانه آنها را آسیاب کنید. البته برخی ادویه‌ها مانند زردچوبه، ماهیت سختی دارند و امکان آسیاب کردن آنها در خانه وجود ندارد. به همین دلیل باید حتما به شکل پودری خریداری‌شان کنید._ بهترین شرایط نگهداری از ادویه‌ها برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری‌شان چیست؟_ یعنی تنها دلیل بالابودن مدت ماندگاری ادویه‌ها خشک بودن آنهاست؟نه، بیشتر ادویه‌های مصرفی، خاصیت ضدمیکروبی هم دارند و میکروب‌ها به دلیل همین خاصیت و البته خشک بودن آنها، داخلشان رشد نمی‌کنند و باعث فساد نمی‌شوند.اگر ادویه‌ها را در جای گرم و مرطوب نگه دارید، امکان خراب شدن، کپک‌زدن یا تغییر رنگ، بو و مزه آنها وجود خواهد داشت. گاهی ادویه‌ها در صورت قرارگرفتن در معرض رطوبت، حالت خمیری و چسبندگی به خود می‌گیرند که این حالت می‌تواند نشان‌دهنده خراب‌بودن ادویه باشد. اگر ادویه در معرض رطوبت یا گرمای شدید قرار بگیرد ممکن است احتمال رشد میکروب در آنها بالا برود و حالت لزجی یا چسبندگی پیدا کند. ضمن اینکه اگر شما از قاشق‌های خیس یا آغشته به مواد غذایی برای برداشتن ادویه از ظرف مخصوصش استفاده کنید، شرایط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب‌ها و فساد ادویه‌ها فراهم خواهید کرد.پیشنهاد ما به تمام مردم این است که در صورت امکان ادویه‌های مختلفی مانند فلفل سیاه، سفید، قرمز، دارچین، موسیر، زنجبیل یا زعفران را به صورت کامل تهیه و خودشان در خانه آسیاب کنند. به این ترتیب، هم خیالشان از عدم وجود هرگونه آلودگی در ادویه‌ها راحت خواهد بود و هم می‌توانند مطمئن باشند که هیچ مواد دیگری به ادویه‌های پودر شده بازاری و گران‌قیمت اضافه نشده است._ آیا تفاوت چندانی بین ادویه‌های آسیاب‌شده و فله‌ای موجود در بازار وجود دارد و می‌توان از روی شکل و ظاهر آنها متوجه بهتر یا بدتربودنشان شد؟نه، از آنجا که مردم عادی نمی‌توانند از روی ظاهر ادویه‌ها و خارج از محیط آزمایشگاهی به کیفیت بالا یا پایین آنها پی ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت که کدام نوع از ادویه‌‌های فله‌ای برتر از کدام نوع دیگر هستند. ضمن اینکه به دلیل بسته‌بندی، بدون نام و نشان ادویه‌های فله‌ای در کارگاه‌های کوچک و زیرزمینی که نظارت و کنترل دقیقی بر کار آنها وجود ندارد، نمی‌توان ادعا کرد آن گروه از ادویه‌هایی که داخل نایلون و بدون ذکر نام کارخانه بسته‌بندی شده‌اند، نسبت به انواع باز و فله‌ای بهتر و باکیفیت‌تر هستند.بهتر است چنین افرادی ادویه‌هایی که بسته‌بندی کارخانه‌ای دارند و برچسب روی آنها حاوی اطلاعاتی مانند نام و نشانی کارخانه، پروانه ساخت، مجوزهای لازم بهداشتی، تاریخ تولید و مصرف و مهر استاندارد است را بخرند تا مشکلی برایشان پیش نیاید. به هر حال ادویه‌هایی که در کارخانه‌های بزرگ و معتبر و در شرایط و با نظارت‌های لازم کیفی و بهداشتی بسته‌بندی می‌شوند قابل اطمینان‌تر از سایر ادویه‌ها هستند.