مطالب مرتبط:
آیا کسانیکه طبع سردی دارند  انار ضرر دارد؟

آیا کسانیکه طبع سردی دارند انار ضرر دارد؟

آیا کسانیکه طبع سردی دارند انار ضرر دارد؟ - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت آیا ک ...

طرز تهیه جو دوسر برای لاغری

طرز تهیه جو دوسر برای لاغری

جو دوسر در اکثر رژیم های لاغری یکی از مواد غذایی توصیه شده است اما آیا واقعاً مصرف جو دوسر برای کاهش وزن مفید است؟ ...

دانستنی هایی درباره ی خواص میوه خرمالو

دانستنی هایی درباره ی خواص میوه خرمالو

دانستنی هایی درباره ی خواص میوه خرمالو - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

ادویه ای مفید برای کاهش دردهای قاعدگی

بر اساس تحقیقات فلفل سیاه در تسکین دردهای قاعدگی و کاهش انقباضات رحمی مفید است. میوه فلفل سیاه یکی از مواد تشکیل دهنده مهم و عمده ادویه خوراکی است و پپری ...

خواص زرد چوبه

خواص زرد چوبه

زردچوبه و خواص آن - Turmericزردچوبه گیاهی است علفی، پایا و دارای ریزوم هایی که از آن ساقه ی هوایی به ارتفاع یک تا یک ...

نوشیدنی های ضد عطش برای تابستان و رمضان (قسمت اول)

نوشیدنی های ضد عطش برای تابستان و رمضان (قسمت اول)

نوشیدنی های ضد عطش برای تابستان و رمضان (قسمت اول) -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: نوشیدنی های ضد عطش برای تا ...

ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟!

ویژگی های مواد غذایی سالم , مصرف غذای سالم باعث پیشگیری از بسیاری از بیمارهاى غیر واگیر قلبی و عروقی و حتی سرطان می شود به همین دلیل تولید غذای سالم یکی از اولویت های امروزه در دنیا محسوب می شود. نوشته ویژگی های مواد غذایی سالم چیست؟! اولین بار در ...

تغذیه بعد از جراحی سرطان سینه

تغذیه بعد از جراحی سرطان سینه

تغذیه بعد از جراحی سرطان سینه سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم تغذیه ...

منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید

منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید

منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم منافع و خطرات ...

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن از جمله فواید عرق کاسنی تصفیه خون و شستشوی کبد است.  ...

شیر غنی شده چیست و چه فوایدی دارد؟

به شیری که با املاح معدنی و ویتامین ها غنی شده باشد شیر غنی شده می گویند که جبران کننده ریز مغذی هایی است که کمتر در شیر وجود دارند. فواید شیر غنی شده برای بدن اگر یک فرد سالم و بالغ روزانه به 400 تا 600 واحد ویتامین D نیاز دارد، در صورتی که بخواهد از شیر غنی ...

آیا آفت کش ها به سبزیجات و میوه ها آسیب میرسانند؟!

ضرر آفت کش برای سبزیجات , درحال حاضر بعلت وجود سموم مختلف بر روی پوست میوه ها چنین توصیه ای احتمالا سلامت بدن را به خطر می اندازد و اثرات آن در دراز مدت عوارضی را در معده و بخصوص کبد ایجاد می کند. نوشته آیا آفت کش ها به سبزیجات و میوه ها آسیب میر ...

زیاده روی در مصرف پروتئین چه عوارضی دارد؟

زیاده روی در مصرف پروتئین چه عوارضی دارد؟

شیوه‌ی جایگزین کردن درست مواد مغذی یا دریافت مقدار مناسب و کافی از هر کدام از آن‌ها از جمله پروتئین می‌تواند بهترین دوست عضلات انسان باشد، این تنها در صورتی است که در انتخاب مواد غذایی و میزان آن اشتباه نکنید. پروتئین و بحث در مورد آن به نوعی در دنیای سل ...

آیا سرکه سیب واقعا به لاغر شدن کمک می کند؟

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاج, خواص کیوی اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاجدر این مطلب از ابرتازه ها طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج را بیان می ن ...

آنفلوآنزای جدید مرغی به مرغ ها نرسید!

آنفلوآنزای جدید مرغی به مرغ ها نرسید!

معاون سازمان دامپزشکی کشور درباره شیوع ویروس جدید آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گفت که این ویروس از طریق پرندگان مهاجر به پارک ملی حیات وحش بوجاق کیاشهر وارد شده و با اقدامات پیشگیرانه و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی هیچ نقطه‌ای را تاکنون آلوده نکرده است. ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

آنچه مهم است در مورد ادویه جات ترشی جات است که شما نمی دانید!

نکاتی مهم در مورد ادویه ها که نمی دانستید!

معمولا برقراری ارتباطدر جهت منافع تولید است برخی از زمان به آنها را تولید می کند. یعنی رزین ادویهمانند فلفل ، زردچوبهو.... خردل یا دارچین کامل به کارخانه و خط تولید انتقال این اساس بهره برداری از میلزدن به آنها هستند... و سپس ارتباطبودند توسط اشعه گاما و یا روش های دیگر در منبع عقیم سازی و بسته بندی. البته بد نیست بدانید که بیشتر ادویهمصرف در کشور ما محصولات وارداتی هستند و از کشورهایی مانند هند و سریلانکا و بنگلادش به ایران وارد میشوند. معمولا ادویه جات ترشی جاتدر میان اکثر مواد مغذی مختلف در برابر فساد و وقت من صرف زمان طولانی تر در مقایسه با دیگر مواد غذایی مختلف مانند رب و آب لیمو . با این مقاله حتما به اطلاع بدن که ما می خواهیم صلح و به بازار ادویه جات ترشی جات ضربه و در عین حال با خط سوال از دکتر محمد حسین عزیزم کارشناسان صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس اشاره کرد که راز ثابت ارتباطیبا آنچه در آن است و چگونه به سن آنها.تمام ارتباطات بین عناصر کم مصرف موجود در بازار ایران است که در تمام و یا در دسترس بودند تقریبا در همان زمان. آن است که به دلیل خشک بودن ادویه جات ترشی جاتو پایین بودن رطوبتشان، مدت زمان ماندگاری‌ آنها خیلی طولانی و حدود 2 سال است._ آیا تمام ادویه‌ها را می‌توان به صورت کامل در بازار پیدا کرد یا کارخانه‌های ما بیشتر به سمت تولید و عرضه ادویه‌های پودرشده گرایش پیدا کرده‌اند؟راستش را بخواهید، معمولا بیشتر ادویه‌ها به‌صورت پودری وارد کشور می‌شوند و کارخانه‌های داخلی معمولا کار بسته‌بندی ادویه‌ها را انجام می‌دهند. با این حساب اگر علاقه به خرید و مصرف ادویه‌های کامل دارید، می‌توانید آنها را از عطاری‌های مختلف تهیه و خودتان در خانه آنها را آسیاب کنید. البته برخی ادویه‌ها مانند زردچوبه، ماهیت سختی دارند و امکان آسیاب کردن آنها در خانه وجود ندارد. به همین دلیل باید حتما به شکل پودری خریداری‌شان کنید._ بهترین شرایط نگهداری از ادویه‌ها برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری‌شان چیست؟_ یعنی تنها دلیل بالابودن مدت ماندگاری ادویه‌ها خشک بودن آنهاست؟نه، بیشتر ادویه‌های مصرفی، خاصیت ضدمیکروبی هم دارند و میکروب‌ها به دلیل همین خاصیت و البته خشک بودن آنها، داخلشان رشد نمی‌کنند و باعث فساد نمی‌شوند.اگر ادویه‌ها را در جای گرم و مرطوب نگه دارید، امکان خراب شدن، کپک‌زدن یا تغییر رنگ، بو و مزه آنها وجود خواهد داشت. گاهی ادویه‌ها در صورت قرارگرفتن در معرض رطوبت، حالت خمیری و چسبندگی به خود می‌گیرند که این حالت می‌تواند نشان‌دهنده خراب‌بودن ادویه باشد. اگر ادویه در معرض رطوبت یا گرمای شدید قرار بگیرد ممکن است احتمال رشد میکروب در آنها بالا برود و حالت لزجی یا چسبندگی پیدا کند. ضمن اینکه اگر شما از قاشق‌های خیس یا آغشته به مواد غذایی برای برداشتن ادویه از ظرف مخصوصش استفاده کنید، شرایط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب‌ها و فساد ادویه‌ها فراهم خواهید کرد.پیشنهاد ما به تمام مردم این است که در صورت امکان ادویه‌های مختلفی مانند فلفل سیاه، سفید، قرمز، دارچین، موسیر، زنجبیل یا زعفران را به صورت کامل تهیه و خودشان در خانه آسیاب کنند. به این ترتیب، هم خیالشان از عدم وجود هرگونه آلودگی در ادویه‌ها راحت خواهد بود و هم می‌توانند مطمئن باشند که هیچ مواد دیگری به ادویه‌های پودر شده بازاری و گران‌قیمت اضافه نشده است._ آیا تفاوت چندانی بین ادویه‌های آسیاب‌شده و فله‌ای موجود در بازار وجود دارد و می‌توان از روی شکل و ظاهر آنها متوجه بهتر یا بدتربودنشان شد؟نه، از آنجا که مردم عادی نمی‌توانند از روی ظاهر ادویه‌ها و خارج از محیط آزمایشگاهی به کیفیت بالا یا پایین آنها پی ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت که کدام نوع از ادویه‌‌های فله‌ای برتر از کدام نوع دیگر هستند. ضمن اینکه به دلیل بسته‌بندی، بدون نام و نشان ادویه‌های فله‌ای در کارگاه‌های کوچک و زیرزمینی که نظارت و کنترل دقیقی بر کار آنها وجود ندارد، نمی‌توان ادعا کرد آن گروه از ادویه‌هایی که داخل نایلون و بدون ذکر نام کارخانه بسته‌بندی شده‌اند، نسبت به انواع باز و فله‌ای بهتر و باکیفیت‌تر هستند.بهتر است چنین افرادی ادویه‌هایی که بسته‌بندی کارخانه‌ای دارند و برچسب روی آنها حاوی اطلاعاتی مانند نام و نشانی کارخانه، پروانه ساخت، مجوزهای لازم بهداشتی، تاریخ تولید و مصرف و مهر استاندارد است را بخرند تا مشکلی برایشان پیش نیاید. به هر حال ادویه‌هایی که در کارخانه‌های بزرگ و معتبر و در شرایط و با نظارت‌های لازم کیفی و بهداشتی بسته‌بندی می‌شوند قابل اطمینان‌تر از سایر ادویه‌ها هستند.