counter create hit

مطالب مرتبط:
مخالفان شیر گاو چه می گویند؟

مخالفان شیر گاو چه می گویند؟

مانند هر ماده ی غذایی دیگر، نظرات متضادی در خصوص خواص یا خطرات شیر گاو وجود دارد. اکثر متخصصان این عقیده را قبول ندارند که یک ماده ی غذایی با شهرت شیر بتواند برای سلامتی مضر باشد. با این حال مخالفان ...

7 فایده آب اسفناج

7 فایده آب اسفناج

7 فایده آب اسفناج - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت 7 فایده آب اسفناج ...

گردو غذای مغز

گردو غذای مغز

گردو غذای مغز - آکا سایت سلامتبخش خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت خواص گردو ...

آشنایی با عسل و خواص بی نهایت آن

آشنایی با عسل و خواص بی نهایت آن

آشنایی با عسل و خواص بی نهایت آن - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

از فواید تن ماهی چه می دانید؟!

از فواید تن ماهی چه می دانید؟!

از فواید تن ماهی چه می دانید؟! - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

کاهش وزن چگونه زندگی تان را تغییر می دهد؟ ( بخش اول )

کاهش وزن چگونه زندگی تان را تغییر می دهد؟ ( بخش اول )

زندگی ما از کودکی تا بزرگسالی، همواره دستخوش تغییرات است. از دست دادن یک عزیز، ازدواج کردن و یا بچه دار شدن همگی تغییرات بسیار بزرگی است و نمی توان آن را انکار کرد. اما برخی چیزها مانند کاهش وزن می توانند در ظاهرمان تغییر ایجاد کنند و موارد دیگری نیز در پ ...

مزایای آدامس جویدن

مزایای آدامس جویدن

جویدن آدامس برای خیلی از ما تبدیل به یک عادت شده است بدون آنکه از مزایای آن اطلاع دقیق ...

این 5 خوردنی پوست فوق العاده ای دارند

این 5 خوردنی پوست فوق العاده ای دارند

این 5 خوردنی پوست فوق العاده ای دارند - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت این 5 خوردنی پوست فوق العاده ای دارند ...

فواید آلبالو و گیلاس در درمان بیماریها

فواید آلبالو و گیلاس در درمان بیماریها

فواید آلبالو و گیلاس در درمان بیماریها -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت فواید آلبالو و گیلاس در ...

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر

خواص درمانی خاکشیر -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: با فواید خاکشیر آشنا شویم  ...

خواص آنیسون

میهن مگ: گیاه انیسون در راسته کرفس سانان است که آن را بادیان رومی نیز می گویند.آنیسون ...

فواید و محدودیت های آب معدنی

فواید و محدودیت های آب معدنی

شکیبا شیردل؛ کارشناس صنایع غذایی، زیر نظر دکتر مصطفی نوروزی؛ دانشیار تغذیه دانشگاه علوم پزشکی قزوین   ...

خرید نوشیدنی بدون برچسب اصالت و سلامت؛ ممنوع

خرید نوشیدنی بدون برچسب اصالت و سلامت؛ ممنوع

معاون مدیرکل مبارزه با قاچاق کالاهای هدف گفت: نوشیدنی‌های وارداتی که فاقد برچسب اصالت و سلامت باشند غیرمجاز و فاقد استاندرادهای لازم محسوب می‌شوند. تیتر20 - رضا موسی‌زاده  به ارائه توضیحاتی درباره واردات قاچاق انواع آبمیوه پرداخت و با ب ...

چه اتفاقاتی در بدن می افتد تا شما احساس سیری کنید؟

گرسنگی چیست و چگونه به شما فشار می آورد؟؟ چه می شود که وقتی گرسنه اید هرچیزی که به دستتان رسید را دوست دارید بخورید؟ بعد از اینکه غذا خوردید، احساس سیری چطور به وجود می آید؟ در یک نگاه ساده، هروقت حجم معده مان پر شد، احساس سیری می کنیم و از غذا خوردن دس ...

خواص درمانی آب کرفس برای بدن شما

خواص درمانی آب کرفس , بسیاری از افراد می کوشند وزن اضافه خود را که به تدریج و در طول زمان بالا رفته، یک مرتبه با خوردن آب کرفس، تک خوری، بدخوری و غذا نخوردن کم کنند......... نوشته خواص درمانی آب کرفس برای بدن شما اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

کافئین: انرژی زا یا چربی سوز یا اعتیاد آور!!!

کافئین: انرژی زا یا چربی سوز یا اعتیاد آور!!!

نام‌های دیگر ذاینی، کافیئن بدون آب، سیترات کافئین. این م ...

خواص مواد غذایی تلخ

خواص مواد غذایی تلخ

مصرف مواد غذایی تلخ بخشی از عادت های خوب و سالم غذایی است. اگر چه شاید خوردن این قبیل خوراکی ها برای همه ساده نباشد ...

9 توصیه برای کاهش مصرف نمک

9 توصیه برای کاهش نمک مصرفی

اگر کارشناسان در زمینه تغذیه شما می خواهید برای متقاعد شده است که یک روز از چربی اشباع و ترانس است. دشمن سلامت است. فایل . با وجود اینکه چقدر است مورد نیاز روزانه از این مقاله به 2,300 میلی گرم در روز محدود خواهد شد اما بسیاری از ما چندین بار این مقدار نمک مصرف می کنیم. نمک فشارخون را بالا می برد و کار کلیه ها را بیشتر می کند. علاوه بر این خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. در نتیجه لازم است تمام تلاشتان را برای کاهش مصرف آن به کار ببندید. در این مطلب چند توصیه ی ساده برای کاهش مصرف نمک ارائه می دهیم. 9 توصیه برای کاهش نمک مصرفی آشپزی کنیدفقط یک چهارم نمک مصرفی ما از نمکدان تأمین می شود و مابقی را با مصرف مواد غذایی آماده و صنعتی دریافت می کنیم. اگر عادت داشته باشید که آشپزی کنید میزان نمک مصرفی را کاهش می دهید. حواستان باشد که 2300 میلی گرم سدیم در روز معادل حدود یک قاشق چای خوری نمک در روز است. توصیه می کنیم آستین ها را بالا بزنید و آشپزی کنید. مصرف غذاهای آماده و کنسروی را کاهش دهید. قبل از مصرف کنسرو محتویات آن را آبکشی کنید. حواستان به نمک دریایی باشداکثر افراد تصور می کنند که نمک دریایی برای سلامتی بهتر است. اما این باور نادرست است. به خاطر اینکه میزان سدیم موجود در آن فرقی با میزان سدیم موجود در نمک های معمولی ندارد. نمک دریایی حاوی املاح معدنی بیشتری است اما برای بهره مندی از این مواد باید میزان زیادی نمک دریایی مصرف کنید. این در حالی است که نمک مصرفی روزانه ی ما حاوی ید است که یک ماده ی مغذی ضروری محسوب می شود. واقعیت این است که ما بیشترین نمک را برای طعم دار کردن غذاهای بی مزه به کار می بریم. اما شما می توانید با افزودن سبزیجات معطر تازه یا خشک، ادویه ها، سیر یا زنجبیل طعم غذا را بهتر کرده و نیاز کمتری به افزودن نمک داشته باشید به طعم های دیگر مجال بدهیدهمه ی طعم ها در نمک خلاصه نمی شود. زبان قادر است 4 نوع طعم دیگری غیر از شوری را تشخیص می دهد که عبارت است از شیرینی، تلخی، ترشی و حتی «اومامی» که به معنی خوشمزه است. یاد بگیرید از طعم تلخ اسفناج بدون اضافه کردن نمک لذت ببرید و به طعم های دیگر فرصت بدهید تا درک شوند. حواستان به چاشنی ها باشدزمانی که برای افراد مبتلا به پرفشاری خون لیست غذایی داده می شود معمولاً سس سویا را حذف می کنند. باید بدانید که تمام چاشنی ها حتی سس کچاپ و خردل سرشار از نمک هستند. در واقع یک قاشق چای خوری سس خردل حاوی 57 میلی گرم سدیم است. همین میزان کچاپ نیز 190 میلی گرم سدیم دارد. در خصوص سس سویا اوضاع بدتر است به خاطر اینکه همین میزان حاوی 335 میلی گرم سدیم است که معادل 14 درصد نیاز روزانه ی ما به سدیم می باشد. در نتیجه توصیه می کنیم حواستان به نمک پنهان موجود در چاشنی ها باشد. قفسه ی ادویه ها را غنی سازی کنیدواقعیت این است که ما بیشترین نمک را برای طعم دار کردن غذاهای بی مزه به کار می بریم. اما شما می توانید با افزودن سبزیجات معطر تازه یا خشک، ادویه ها، سیر یا زنجبیل طعم غذا را بهتر کرده و نیاز کمتری به افزودن نمک داشته باشید. پس سعی کنید تمام این ادویه ها و سبزیجات را در منزل داشته باشید و به غذاها اضافه کنید.   برچسب محصولات غذایی را با دقت بخوانیداز آنجایی که ارزش غذایی و ترکیبات موجود در مواد غذایی روی بسته بندی آن قید می شود راحت تر می توانید به میزان سدیم موجود در آن پی ببرید. این دو عدد را هرگز فراموش نکنید: 5 درصد یا کمتر که نشان دهنده ی نمک کم است و بالای 15 درصد که نشان دهنده ی وجود نمک زیاد در هر محصول غذایی است. همه ی طعم ها در نمک خلاصه نمی شود. زبان قادر است 4 نوع طعم دیگری غیر از شوری را تشخیص می دهد که عبارت است از شیرینی، تلخی، ترشی و حتی «اومامی» که به معنی خوشمزه است. یاد بگیرید از طعم تلخ اسفناج بدون اضافه کردن نمک لذت ببرید و به طعم های دیگر فرصت بدهید تا درک شوند آب بنوشیدگفته می شود که باید روزانه حدود 8 لیوان آب مصرف شود. اما بهتر است حواستان به میزان سدیم مصرفی تان باشد و در مصرف آب های معدنی افراط نکنید. برخی از این آب ها در هر لیتر تا 1700 میلی گرم سدیم دارند. البته در برخی مناطق آب چاه نیز حاوی میزان زیادی سدیم است. توجه داشته باشید که ورزشکارانی که ورزش های سنگین انجام می دهند می توانند از آب های حاوی سدیم بالا استفاده کنند تا الکترولیت های از دست رفته را جبران کند. حواستان باشد افرادی که در باشگاه و ورزش های سبک انجام می دهند نیازی به این آب ها ندارند. قبل از نمک زدن غذا را بچشیدحتماً شما هم در اطرافتان یک یا چند نفر را می شناسید که با دیدن بشقاب غذا قبل از هر کاری نمکدان را برداشته و در غذایشان خالی می کنند. این افراد حتی غذا را نمی چشند. این عادت نادرست باعث افزایش میزان نمک دریافتی می شود. قبل از این کار غذایتان را بچشید. اگر در رستوران غذا می خورید مطمئن باشید که آقای آشپز به میزان کافی (و صدالبته بیش از آنچه نیاز است) به غذایتان نمک زده است. پس نیازی نیست که سر سفره نمکدان را داخل بشقابتان خالی کنید.   محصولات غذایی تازه را دریابیدبدون شک خودتان بهتر می دانید که سبزیجات تازه طعم بهتری از سبزیجات کنسروی دارند. علاوه بر طعم، میزان نمک آن ها نیز کمتر است. اگر حق انتخاب داشته باشید از محصولات غذایی تازه یا یخ زده استفاده کنید. یادتان باشد که یک فنجان نخودفرنگی کنسروی، 21 درصد میزان نمک روزانه را وارد بدنتان می کند. در حالی که همین میزان نخودفرنگی یخ زده شامل 6 درصد نمک مورد نیاز روزانه است.تا حد امکان دنبال مواد غذایی باشید که کم نمک هستند. خوشبختانه می توانید سس، تن ماهی، سوپ، خورشت های آماده و نان و محصولات غذایی دیگری که حاوی نمک کمتری هستند را پیدا و خریداری کنید. با همین کارهای ساده می توانید تا حد زیادی جذب سدیم را کاهش دهید و گام بزرگی را در جهت ارتقای سلامتی تان بردارید.  فاطمه مهدی پور