counter create hit

مطالب مرتبط:
منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید

منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید

منافع و خطرات سیب که شما نمی دانید سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم منافع و خطرات ...

با ابزار خانه وزن کم کنید!

با ابزار خانه وزن کم کنید!

ابزار درست را آماده کنید داشتن ابزار درست در خانه که به کاهش وزن کمک میکند گام برداشتن به سمت تغییر سبک زندگی را آسان میکند. خوشبختانه با این 12 ابزاری که به شما معرفی میکنیم میتوانید سبک زندگی خود را عوض کنید. این ابزار که اصلا هم گران نیست ...

این 6 عادت باعث زرد شدن دندان ها می شوند

این 6 عادت باعث زرد شدن دندان ها می شوند

زرد شدن دندان ها مشکلی است که ممکن است علیرغم رعایت بهداشت دهان و دندان به آن دچار شوید. در این مقاله به 6 عادت نادرست اشاره می کنیم که منجر به زرد شدن دندان ها می شوند. تیتر 20 - شاید اخیرا به عکس هایی که با دوستان خود گرفته اید نگاه ...

آووکادو چیست و چه خاصیتی دارد؟

آووکادو چیست و چه خاصیتی دارد؟

اصلا آووکادو چیست؟ آووکادو یک میوه ی سبز یا سیاه رنگ است که بر روی درختانی همیشه سبز، در آب و هوای گرم می روید. ...

این 8 ماده غذایی چربی سوز خیلی سریع شما را لاغر می کنند!

یکی از راه های رسیدن به تناسب اندام چربی سوزی است. اگر می خواهید با مواد غذایی چربی سوزی کنید و لاغر شوید این نوشتار را حتما بخوانید. مواد غذایی چربی سوز برای لاغر کردن شما غذاهای خاصی اثرات ترموژنیک (سوزاننده چربی) بالایی دارند، یعنی به افزایش سرعت متابول ...

میوه هایی با خواص ویژه برای چربی سوزی و کاهش وزن!

تمام میوه هایی که منبع خوبی برای ویتامین C محسوب می شوند، برای کمک به چربی سوزی نیز فوق العاده هستند. کیوی نیز از این مساله مستثنا نیست. نوشته میوه هایی با خواص ویژه برای چربی سوزی و کاهش وزن! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

اگر زیاد عرق می کنید بخوانید

اگر زیاد عرق می کنید بخوانید

میزان تعریق بدن، به طور مستقیم با میزان سوخت و ساز بدن در ارتباط است و عرق کردن می تواند در مورد وضعیت سلامتی شما پیامی داشته باشد. تیتر20 - عرق کردن یک نشانه از سمت بدن است که می خواهد چیزی به ما بگوید! اگر زیاد عرق می کنید، ب ...

معرفی دمنوش های گیاهی برای لاغر شدن همراه با طرز تهیه

گیاه های نوشیدنی برای لاغری در منزل, کاهش وزن با دمنوش, بهترین چای ها و دمنوش های کاهنده ی چربی شکمی, گیاه چای ترش برای کاهش چربی شکمی, دمنوش برگ بو و دارچین, دمنوش مریم گلی با عسل و لیموترش نوشته معرفی دمنوش های گیاهی برای لاغر شدن همراه با طرز تهی ...

برای فرار از تهدید چاقی نوروز چه باید کرد؟

به گزارش جام جم، همه می‌دانیم که مثل بسیاری از جشن‌های دنیا، خوردنی‌ها یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های نوروز ایرانی است. شاید تا 30 سال قبل سفره‌های پر کالری عید فرصتی بود برای رفع موقت سوء‌تغذیه‌. اما، امروز شاید این موضوع درباره درصدی از جامعه صدق کند، ولی برای برخی این‌ ...

با این گوشت خوشمزه وزنتان را کاهش دهید!

با این گوشت خوشمزه وزنتان را کاهش دهید!

هر وقت به بازار می رویم برای خرید گوشت و مرغ، روی در و دیوار نوشته گوشت بوقلمون موجود است میبینیم ولی به آن توجهی نمی کنیم. در این مطلب برای شما از خواص بوقلمون صحبت می کنیم. با ما همراه باشید. تیتر20 - بوقلمون پرنده‌ای از نژاد قرقاولان و ...

همه چیز درباره دم نوش های گیاهی لاغری / بلایی به نام کاهش وزن مناسبتی

احتمالا اغلب کسانی که گرفتار چاقی و اضافه وزن هستند در طول زندگی شان یک بار به کاهش وزن های ضربتی و مناسبتی فکر کرده اند، روش هایی که مبتنی بر رژیم های غذایی غلط و کم خوری های افراطی، مصرف داروهای غیر مجاز لاغری و ... هستند، اما آن طور که دبیر انجمن علمی پیشگیری ...

تغذیه در سفرهای نوروزی

در آستانه سال نو و عید سعید باستانی قرار داریم. بسیاری از خانواده ها از تعطیلات نوروز استفاده كرد ...

آرتریت روماتوئید و رژیم غذایی

آرتریت روماتوئید و رژیم غذایی

آرتریت روماتوئید (RA) باعث درد، ورم و خشکی مفاصل می شود. یک راه برای تسکین درد مفاصل ایجاد تغییرات در ...

خواص انواع مغزهای خوراکی برای افزایش طول عمر

خواص انواع مغزهای خوراکی برای افزایش طول عمر

حتی بادام زمینی های کوچک نیز می تواند سلامت قلب شما را بهبود ببخشد و چند سال به عمرتان اضافه کند. ...

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

راهنمای کامل برای شناخت سکته ی مغزی

سکته ی مغزی یک مشکل جدی و یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در آمریکا است. سکته ی مغزی زمانی اتفاق می افتد که رگی خونی در مغز پاره و یا مسدود شود. اگر درمان صورت نگیرد سلول های مغز به سرعت شروع به مردن می کنند. نتیجه این اتفاق ناتوانی جدی بدنی و یا مرگ است. ...

9 توصیه برای کاهش مصرف نمک

9 توصیه برای کاهش نمک مصرفی

اگر کارشناسان در زمینه تغذیه شما می خواهید برای متقاعد شده است که یک روز از چربی اشباع و ترانس است. دشمن سلامت است. فایل . با وجود اینکه چقدر است مورد نیاز روزانه از این مقاله به 2,300 میلی گرم در روز محدود خواهد شد اما بسیاری از ما چندین بار این مقدار نمک مصرف می کنیم. نمک فشارخون را بالا می برد و کار کلیه ها را بیشتر می کند. علاوه بر این خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. در نتیجه لازم است تمام تلاشتان را برای کاهش مصرف آن به کار ببندید. در این مطلب چند توصیه ی ساده برای کاهش مصرف نمک ارائه می دهیم. 9 توصیه برای کاهش نمک مصرفی آشپزی کنیدفقط یک چهارم نمک مصرفی ما از نمکدان تأمین می شود و مابقی را با مصرف مواد غذایی آماده و صنعتی دریافت می کنیم. اگر عادت داشته باشید که آشپزی کنید میزان نمک مصرفی را کاهش می دهید. حواستان باشد که 2300 میلی گرم سدیم در روز معادل حدود یک قاشق چای خوری نمک در روز است. توصیه می کنیم آستین ها را بالا بزنید و آشپزی کنید. مصرف غذاهای آماده و کنسروی را کاهش دهید. قبل از مصرف کنسرو محتویات آن را آبکشی کنید. حواستان به نمک دریایی باشداکثر افراد تصور می کنند که نمک دریایی برای سلامتی بهتر است. اما این باور نادرست است. به خاطر اینکه میزان سدیم موجود در آن فرقی با میزان سدیم موجود در نمک های معمولی ندارد. نمک دریایی حاوی املاح معدنی بیشتری است اما برای بهره مندی از این مواد باید میزان زیادی نمک دریایی مصرف کنید. این در حالی است که نمک مصرفی روزانه ی ما حاوی ید است که یک ماده ی مغذی ضروری محسوب می شود. واقعیت این است که ما بیشترین نمک را برای طعم دار کردن غذاهای بی مزه به کار می بریم. اما شما می توانید با افزودن سبزیجات معطر تازه یا خشک، ادویه ها، سیر یا زنجبیل طعم غذا را بهتر کرده و نیاز کمتری به افزودن نمک داشته باشید به طعم های دیگر مجال بدهیدهمه ی طعم ها در نمک خلاصه نمی شود. زبان قادر است 4 نوع طعم دیگری غیر از شوری را تشخیص می دهد که عبارت است از شیرینی، تلخی، ترشی و حتی «اومامی» که به معنی خوشمزه است. یاد بگیرید از طعم تلخ اسفناج بدون اضافه کردن نمک لذت ببرید و به طعم های دیگر فرصت بدهید تا درک شوند. حواستان به چاشنی ها باشدزمانی که برای افراد مبتلا به پرفشاری خون لیست غذایی داده می شود معمولاً سس سویا را حذف می کنند. باید بدانید که تمام چاشنی ها حتی سس کچاپ و خردل سرشار از نمک هستند. در واقع یک قاشق چای خوری سس خردل حاوی 57 میلی گرم سدیم است. همین میزان کچاپ نیز 190 میلی گرم سدیم دارد. در خصوص سس سویا اوضاع بدتر است به خاطر اینکه همین میزان حاوی 335 میلی گرم سدیم است که معادل 14 درصد نیاز روزانه ی ما به سدیم می باشد. در نتیجه توصیه می کنیم حواستان به نمک پنهان موجود در چاشنی ها باشد. قفسه ی ادویه ها را غنی سازی کنیدواقعیت این است که ما بیشترین نمک را برای طعم دار کردن غذاهای بی مزه به کار می بریم. اما شما می توانید با افزودن سبزیجات معطر تازه یا خشک، ادویه ها، سیر یا زنجبیل طعم غذا را بهتر کرده و نیاز کمتری به افزودن نمک داشته باشید. پس سعی کنید تمام این ادویه ها و سبزیجات را در منزل داشته باشید و به غذاها اضافه کنید.   برچسب محصولات غذایی را با دقت بخوانیداز آنجایی که ارزش غذایی و ترکیبات موجود در مواد غذایی روی بسته بندی آن قید می شود راحت تر می توانید به میزان سدیم موجود در آن پی ببرید. این دو عدد را هرگز فراموش نکنید: 5 درصد یا کمتر که نشان دهنده ی نمک کم است و بالای 15 درصد که نشان دهنده ی وجود نمک زیاد در هر محصول غذایی است. همه ی طعم ها در نمک خلاصه نمی شود. زبان قادر است 4 نوع طعم دیگری غیر از شوری را تشخیص می دهد که عبارت است از شیرینی، تلخی، ترشی و حتی «اومامی» که به معنی خوشمزه است. یاد بگیرید از طعم تلخ اسفناج بدون اضافه کردن نمک لذت ببرید و به طعم های دیگر فرصت بدهید تا درک شوند آب بنوشیدگفته می شود که باید روزانه حدود 8 لیوان آب مصرف شود. اما بهتر است حواستان به میزان سدیم مصرفی تان باشد و در مصرف آب های معدنی افراط نکنید. برخی از این آب ها در هر لیتر تا 1700 میلی گرم سدیم دارند. البته در برخی مناطق آب چاه نیز حاوی میزان زیادی سدیم است. توجه داشته باشید که ورزشکارانی که ورزش های سنگین انجام می دهند می توانند از آب های حاوی سدیم بالا استفاده کنند تا الکترولیت های از دست رفته را جبران کند. حواستان باشد افرادی که در باشگاه و ورزش های سبک انجام می دهند نیازی به این آب ها ندارند. قبل از نمک زدن غذا را بچشیدحتماً شما هم در اطرافتان یک یا چند نفر را می شناسید که با دیدن بشقاب غذا قبل از هر کاری نمکدان را برداشته و در غذایشان خالی می کنند. این افراد حتی غذا را نمی چشند. این عادت نادرست باعث افزایش میزان نمک دریافتی می شود. قبل از این کار غذایتان را بچشید. اگر در رستوران غذا می خورید مطمئن باشید که آقای آشپز به میزان کافی (و صدالبته بیش از آنچه نیاز است) به غذایتان نمک زده است. پس نیازی نیست که سر سفره نمکدان را داخل بشقابتان خالی کنید.   محصولات غذایی تازه را دریابیدبدون شک خودتان بهتر می دانید که سبزیجات تازه طعم بهتری از سبزیجات کنسروی دارند. علاوه بر طعم، میزان نمک آن ها نیز کمتر است. اگر حق انتخاب داشته باشید از محصولات غذایی تازه یا یخ زده استفاده کنید. یادتان باشد که یک فنجان نخودفرنگی کنسروی، 21 درصد میزان نمک روزانه را وارد بدنتان می کند. در حالی که همین میزان نخودفرنگی یخ زده شامل 6 درصد نمک مورد نیاز روزانه است.تا حد امکان دنبال مواد غذایی باشید که کم نمک هستند. خوشبختانه می توانید سس، تن ماهی، سوپ، خورشت های آماده و نان و محصولات غذایی دیگری که حاوی نمک کمتری هستند را پیدا و خریداری کنید. با همین کارهای ساده می توانید تا حد زیادی جذب سدیم را کاهش دهید و گام بزرگی را در جهت ارتقای سلامتی تان بردارید.  فاطمه مهدی پور