counter create hit

مطالب مرتبط:

دارچین برای مقابله با آلزایمر

به گزارش میهن مگ: نتایج پژوهشی که محققان دانشگاه سانتا باربارای آمریکا انجام داده و در Journal of Alzheimer’s Disease به چاپ رسیده‌اند نشان می‌دهد که دارچین (که از قرن‌ها پیش مصرف دارویی نیز داشته است) می ...

خواص ادویه پاپریکا

به گزارش میهن مگ: شاید بارها و بارها اسم پاپریکا به گوشتان خورده باشد اما ندانید که پاپریکا چیست و چطور تهیه می شود. به فلفل قرمز شیرین پاپریکا می گویند. در واقع پاپریکا هم ...

خواص سیاه دانه و مضرات احتمالی آن برای سلامتی

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

رژیم غذایی برای پیشگیری از بیش فعالی مثانه

رژیم غذایی برای پیشگیری از بیش فعالی مثانه

بی اختیاری ادرار, پیشگیری از بیش فعالی مثانه, مثانه بیش فعال بی اختیاری ادرار, پیشگیری از بیش فعالی مثانهدر این مطلب از ابرتازه ها درباره رژیم غذایی برای ...

خواص فلفل قرمز برای سلامتی، ارزش تغذیه ای و عوارض احتمالی آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

چگونه اشتهای خود را کنترل کنیم؟

چگونه اشتهای خود را کنترل کنیم؟

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین   این کاملا مشخص اس ...

سریعترین و معروفترین رژیم لاغری دنیا رژیم اتکینز

سریعترین و معروفترین رژیم لاغری دنیا رژیم اتکینز

سریعترین و معروفترین رژیم لاغری دنیا رژیم اتکینز   این رژیم غذای ...

حقایقی که باید درباره مکمل های پوست، مو و ناخن بدانید

حقایقی که باید درباره مکمل های پوست، مو و ناخن بدانید

آیا یک پودر یا یک کپسول می تواند باعث باز شدن رنگ، قوی و درخشان شدن تارهای مو و رشد سریع ناخن هایی با استحکام شود؟ مطمئنا محصولات بسیاری بیرون وجود دارد که ادعا می کنند می توانند چنین کاری را انجام دهند. همچنین افراد ...

روغن زیتون نسبت به سایر روغن های گیاهی چه خاصیتی دارد؟

روغن زیتون مخصوصا از جهت کاهش کلسترول و تامین سلامت قلب و عروق ما، از باقی روغن ها برتر است. نوشته روغن زیتون نسبت به سایر روغن های گیاهی چه خاصیتی دارد؟ اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

نمیتوانید به باشگاه ورزشی بروید؟ مهم نیست! ( روتین 10 دقیقه ای مخصوص خانه )

نمیتوانید به باشگاه ورزشی بروید؟ مهم نیست! ( روتین 10 دقیقه ای مخصوص خانه )

ورزش در خانه هوا رو به سردی میرود، اما قرار نیست ما به خواب زمستانی برویم. این روتین ساده را در محیط گرم خانه دو تا سه بار در هفته انجام دهید ( نه باشگاهی لازم دارید و نه وسیله ای ). به همراه مربی ورزش نیکول نیکولز، ...

11 دلیل که نشان می دهد نیاز نیست هر روز شیر بنوشید!

مصرف شیر می تواند باعث مرگ زودرس شود! طبق یک پژوهش معلوم شده که شیر آنقدرها هم شگفت انگیز و جادویی نیست و نیاز نیست که هر فرد در روز، سه لیوان شیر بنوشد و حتی برای بعضی از بزرگسالان نوشیدن شیر مضر است.    همیشه توصیه می شود که افراد روزانه حداصل یک لیوان … ...

همه چیز درباره دم نوش های گیاهی لاغری / بلایی به نام کاهش وزن مناسبتی

احتمالا اغلب کسانی که گرفتار چاقی و اضافه وزن هستند در طول زندگی شان یک بار به کاهش وزن های ضربتی و مناسبتی فکر کرده اند، روش هایی که مبتنی بر رژیم های غذایی غلط و کم خوری های افراطی، مصرف داروهای غیر مجاز لاغری و ... هستند، اما آن طور که دبیر انجمن علمی پیشگیری ...

بررسی قسمت های مختلف سیب زمینی و نحوه مصرف آن!

برای استفاده از سیب زمینی اگر آن را تکه می کنید باید فوراً از آن استفاده کنید زیرا خیلی زود اکسیده می شود و خواص خود را از دست می دهد. نوشته بررسی قسمت های مختلف سیب زمینی و نحوه مصرف آن! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

تغذیه در سفرهای نوروزی

در آستانه سال نو و عید سعید باستانی قرار داریم. بسیاری از خانواده ها از تعطیلات نوروز استفاده كرد ...

روش های کنترل وزن در نوروز

چه بخواهیم و چه نخواهیم مصرف شیرینی، شكلات، شربت، تنقلات، غذاهای پرچرب و فست فود در این ای ...

7 روش آسان برای خوردن صبحانه ای با کربوهیدرات پایین

7 روش آسان برای خوردن صبحانه ای با کربوهیدرات پایین

اکر می خواهید وزنتان را کم کنید و یا اینکه می خواهید صبحانه ای سالم و مقوی داشته باشید، خواص بیشماری در یک صبحانه کم کرب ...

5 استراتژی برای موفقیت در برنامه غذایی

5 استراتژی برای موفقیت در برنامه غذایی

تا به حال چند بار یک رژیم را شروع کردید و پس از چند هفته یا چند روز تسلیم شدید و آن را رها کردید؟ همه ما تقریبا چنین تجربه هایی را داریم. متاسفانه به جای درس گرفتن از تجربیات بیشتر مردم چرخه ای را ادامه می دهند که ما به آن می گوییم سندرم شر ...

چرا دخترها باید پسته بخورند؟!+ارزش غذایی پسته

برخی از مزایای پسته برای سلامتی در ادامه بیان شده است. بر اساس مطالعات انجام شده، این ماده محتوای کالری اندکی دارد. هر اونس از آن حدود ۱۶۰ کالری دارد که در مقایسه با میوه های خشک شده و آجیل هایی همچون بادام زمینی، گردو، بادام،فندق، آجیل برزیلی و شاه بلوط بسی ...

مواد غذایی سفید رنگ با خاصیت بالا

با اینکه بیشتر غذاهای سفید رنگی که در طبیعت وجود دارد برای ما خوب نیستند اما این موضوع بدین معنی نیست که باید از خوردن همه مواد غذایی سفید رنگ اجتناب کنیم. در حقیقت، غذاهای سفید متعددی وجود دارد که مواد مغذی فراوانی در خود دارند و مصرف آن ها می تواند سلام ...

ادویه جات ترشی جات و خواص آنها (2)

ادویه ها و خواص آنها (2)

صفحه اصلی مگ به نقل از برترین ها : در این مطلب انواع ادویه جات ترشی جات و برخی از ویژگی های کتاب های ما. در شرح این مواد غذایی نام این ادویه بیشتر ما می توانید ببینید و هیچ بد در مورد آنها, خواص از زندگی با اطلاعاتی که ما داریم. آسمانآسمان و غیره. بوته شرق ارتفاعات به میوههای خوشه ای و میوه آن پس از تعیین به عنوان چاشنی همراه با غذاهایی مانند کباب استفاده کنید . بوته آسمان در شمیران ، تفرش و غیره. ایران. تاپ و غیره. زیست شناسی شیراز رودبار و.... تبریز, ایران, باغ اقلید و برخی از کشورهای خاورمیانه بروید. آسمان در دندان درد مفید است و اشتها را تحریک. لثه ها خواهد بود و خونریزی و. به علت وجود تانن فراوان قابض و توسعه دانش است . خوردن ماهی برای ایجاد رجیستری . همچنین آسمان در بیماران دیابتی بسیار مفید است. در یونان باستان از چوب از آسمان به جهت سکته مغزی پشمی استفاده از برای من است و در کشور ایتالیا از این گیاه برای رنگ پوست نیز استفاده می شود .جوزجوز هندی یا جوز نوع از ادویه . جوز, تخم سخت و خوشبوی درخت جوز است که آرد آنها به استفاده از آن برای برقراری ارتباط به صورت خشک شده در مناطق گرمسیری رواج بسیاری است. چه جوز به یکی از گرایش و برقراری ارتباط به طور گسترده ای مورد استفاده در مواد غذایی به خصوص در مناطق استوایی - تبدیل جهان است. بوی ادویه جات ترشی جات و تهویه مطبوع.هر دانه از خارج از کشور. پوسته سختی به رنگ قهوه‌ای متمایل به خاکستری در برمی‌گیرد و شیارهای عمیقی دارد که با جدا کردن این پوسته، دانه آن ظاهر می‌شود. دانه، سطحی چین خورده دارد و رنگ آن متمایل به خاکستری است. به طور کلی، جوز هندی در طولی حدود 5.2 سانتی‌متر و قطری حدود 5.1 سانتی‌متر شکلی شبیه به تخم‌مرغ دارد.کاربرد درمانیجوز هندی برای درمان و تسکین بسیاری از دردها مفید شناخته شده‌است. در طب سنتی، دانه و روغن جوز هندی را برای درمان بیماری‌های مربوط به اعصاب و سیستم گوارش تجویز می‌کنند. از روغن جوز هندی مانند روغن دانه میخک برای کاهش موقتی دردهای دندان نیز می‌توان استفاده کرد؛ کافی است چوب پنبه‌ای را به مقداری روغن جوز هندی آغشته کرده و روی دندان دردناک قرار دهید. در کشور فرانسه- علاوه بر مصرف آن به‌عنوان ادویه- مخلوط جوز هندی و عسل را برای درمان ناراحتی‌های گوارشی و تنفسی مورد استفاده قرار می‌دهند.التهابات و دردهای مفصلی و رماتیسمی با مصرف خوراکی جوز هندی و همچنین ماساژ موضع با روغن آن تسکین می‌یابد. جوز هندی به حفظ سلامت دستگاه ایمنی بدن کمک می‌کند. برای کاهش علائم آلرژی نیز می‌توانید جوز هندی بخورید. به‌رغم خواص باارزش جوز هندی، مصرف زیاد آن سبب ایجاد مشکل در بخش کنترل احساسات در مغز شده و پس از مصرف بیش از حد، احساس نشاط به همراه سستی و رخوت در انسان پدید می‌آورد که شبیه نوعی مسمومیت است.خَردَلخَردَل، نوعی ادویه است که از دانه‌های گیاه خردل بدست می‌آید. برای تهیه این چاشنی دانه‌های خردل را با آب، نمک، آبلیمو و یا سایر مایعات و در مواردی ادویه‌جات و چاشنی‌های دیگر مخلوط می‌شوند تا خمیر یا سس خردل بوجود آید. رنگ این سس از زرد روشن تا قهوه‌ای تیره متغیر است. خردل اغلب دارای طعمی تند است.در خردل انگلیسی از سرکه استفاده نمی‌شود، درحالیکه در خردل فرانسوی از سرکه استفاده می‌شود و ملایم‌تر است. خردل‌های خانگی به‌مراتب تندتر و معطرتر هستند. خردل در برخی موارد می‌تواند سبب آلرژی شود. خردل یکی از افزودنی‌های محبوب است که با ساندویچ، همبرگر و هات‌داگ مصرف می‌شود.خردل دارای انواع متنوعی مانند خردل زرد، خردل آبجوی آمریکایی، خردل دیژون، خردل شیرین، خردل عسلی، خردل میوه‌ای، خردل تند، خردل ایرلندی، خردل استرالیایی و خردل روسی و بسیاری دیگر است.به‌علت خاصیت ضدباکتری خردل لازم نیست در یخچال نگهداری شود زیرا باکتری‌های مضر در آن رشد نخواهند کرد. البته اگر در یخچال نگهداری نشود تندی خود را سریع‌تر از دست می‌دهد و بهتر است در جای بسته، تاریک و خنک نگهداری شود. اگر خردل برای مدت زیادی خارج از یخچال بماند ممکن است طعم تلخ تری بگیرد. خردل حاوی مقادیر زیادی سلنیوم و امگا۳ است. دانه‌های خردل، کاهش دفعات حملات میگرنی است، به این منظور باید پوست سر خود را با روغن خردل ماساژ دهید؛ این کار کیفیت مو‌هایتان را نیز به طور قابل توجه بهبود بخشیده و از ریزش مو جلوگیری می‌کند. فرآورده‌های خردل و روغن خردل به طور موثر برای قرن‌ها به منظور کاهش فشار خون بالا و جلوگیری از تصلب شرایین مورد استفاده قرار گرفته‌اند. آنها همچنین به بهبود ایمنی بدن کمک کرده و به مبارزه با بی‌خوابی کمک می‌کنند. دانه‌های خردل در درمان مسائلی مانند اضطراب، اختلالات روانی، اثرات تنش و افسردگی، برونشیت، اختلالات جنسی، نشانه‌های یائسگی و بسیاری مشکلات دیگر مفید هستند.کشورهای آمریکا، انگلستان، صربستان، آلمان، فرانسه، کرواسی، اتریش، بلژیک، کلمبیا، فنلاند، ایتالیا، هلند، لهستان، اسلواکی، سوئیس و ترکیه از تولیدکنندگان مهم خردل هستند.فلفل سفیدفلفل سفید (و سیاه) درختچه‌ای بالا رونده‌ای است که به حالت خودرو و وحشی در مناطق مختلف هند می‌روید. گل‌های آن سفید و به صورت سنبله و میوه آن گرد و کوچکتر از نخود، ابتدا به رنگ سبز و پس از رسیدن به رنگ قرمز تیره در می‌آید و به شکل خوشه‌ای از ساقه آویزان می‌شود.برای به دست آوردن فلفل سفید، دانه‌ها هنگام برداشت باید کاملا رسیده و به رنگ کبود متمایل به قرمز تیره باشند. دانه‌ها را در آب قرار می‌دهند تا خیس بخورند. سپس تنها مغز دانه‌ها باقی می‌مانند که در جریان خشک شدن رنگ سفید متمایل به زرد پیدا می‌کنند.خواص دارویی•    فلفل سفید از گیاهان دارویی بسیار قدیم جهان و دارای طبع گرم و خشک است.•    رقیق کنندهٔ خون، ضدبلغم، ضدنفخ و ضدسرفه است.•    از فلفل سفید برای تسکین درد دندان، قطره قطره آمدن ادرار، تقویت کبد، تنگی نفس، تقویت حافظه، مسمومیت و تقویت معده نیز استفاده می‌کنند.مضرات•    استعمال خارجی فلفل سفید در زنان باردار موجب سقط جنین می‌گردد.•    افراد مبتلا به بواسیر، زخم معده، گلودرد و خارش‌های جلدی مجاز به مصرف فلفل سفید نیستند.•    زیاده روی و مصرف بی‌رویه فلفل سفید موجب سردرد، خارش پوستی می‌شود.شیرین‌بیانشیرین‌بیان، که به فارسی مهَک گفته می‌شود، گیاهی خودرو از تیرهٔ سبزی‌آساها، بومی جنوب اروپا، شمال آفریقا و نواحی معتدل آسیا ست. در اکثر نقاط ایران خصوصاً در شهرستان اقلید و نواحی شرقی و شمال شرقی و همچنین آذربایجان به فراوانی می‌روید. برگهای آن مرکب است و از ۴ تا ۷ زوج برگ به اضافهٔ یک برگچهٔ انتهایی تشکیل یافته‌است که به سبب ترشح شیره، چسبنده‌اند. گلهایش مایل به آبی و میوه‌اش شامل ۵ تا ۶ دانهٔ مایل به قهوه‌ای است. ریشه و ساقهٔ زیرزمینی آن مصرف دارویی دارد. ریشه‌ها و ریزومهای این گیاه دارای پوستی قهوه‌ای‌رنگ یا سیاه و مغز زردرنگ است.شیرین‌بیان از زمرهٔ گیاهان بنشنی و بومی جنوب اروپا و قسمتهایی از آسیاست. این گیاه از رستنیهای علفی چندساله‌است. ارتفاع این گیاه تا یک متر و در نواحی معتدل تا دو متر می‌رسد. طول برگهای باریک آن از ۷ تا ۱۵ سانتی متر است و شامل ۹ تا ۱۷ برگچه‌است. برگچه‌ها بیضوی بوده، کناره آنها صاف است. گلهای این گیاه به رنگهای ارغوانی، زرد یا بنفش یا آبی مایل به سفید است و به صورت مجتمع در انتهای ساقه‌های گل‌دهنده مشاهده می‌شود. زمان ظهور گلها اوایل تابستان است. میوهٔ این گیاه، غلافی و مستطیل شکل به طول ۲ تا ۳ سانتیمتر است و معمولاً هر میوه دارای ۳ تا ۶ عدد دانهٔ لوبیاشکل است.عصاره شیرین بیان تقریباً حاوی ۱۰۰ کالری در هر اونس (۳۵/۲۸ گرم) است. با جوشاندن ریشهٔ گیاه و تبخیر بخش عمدهٔ آب آن، ماده‌ای سیاه‌رنگ (مایل به قهوه‌ای) به دست می‌آید. این ماده به دو صورت جامد (عصاره) و شیره (رب سوس) عرضه می شود.کاربرد اصلی این ماده، (در کشورهای غربی) شیرین کردن فراورده‌های غذایی است؛ چون پنجاه برابر از قند (Sucrose) شیرین تر است و علاوه بر این، خواص دارویی دارد. ریشه خشکیده شیرین بیان را می‌توان به عنوان چاشنی جوید.طعم عصارهٔ شیرین‌بیان در انواع گسترده‌ای از تنقلات شیرین (همچون آب‌نبات) یافت می‌شود. در آشپزی چینی شیرین بیان همچون چاشنی در پخت غذاهای مطبوع استفاده می‌شود و اغلب برای خوش‌طعم کردن سوپ ها و غذاهایی که در سوس سویا جوشانده می‌شود، به کار می‌رود.شیرین بیان در سوریه نیز بسیار خواهان دارد و به صورت نوشیدنی در بازار عرضه می‌شود. این ماده همچنین عنصر اصلی نوشابه غیرالکلی بسیار معروف مصری موسوم به عرق سوس است.کاربرد داروییاسید گلیسریزیک و گلیسیریزین (ترکیب موجود در ریشه‌های گیاه) برای درمان زخم‌های گوارشی مفید است. ریشه‌های این گیاه حاوی کومارین، فلاون، روغنهای فرار و استرول گیاهی نیز هست.پودر ریشهٔ شیرین بیان (ریشهٔ خشک ساییدهٔ گیاه) خلط‌آوری مؤثر است و از زمانهای باستان به این منظور مورد استفاده بوده است.ترکیبات موجود در ریشهٔ گیاه شیرین بیان در مقابله با پوسیدگی دندان نافع است. ترکیبات موجود در ریشهٔ گیاه خاصیت ضدمیکروبی دارد؛ بنابراین می‌توان از شیرهٔ این گیاه به عنوان مادهٔ ضدپوسیدگی در محلول‌های شستشوی دهان و نیز خمیر دندان‌ها استفاده کرد.در طب سنتی از این گیاه برای درمان اسپاسم عضلات و تورم، برونشیت، روماتیسم و ورم مفاصل استفاده می‌شود.امروزه نیز عصارهٔ شیرین بیان یکی از اجزاء ترکیبی شربت سرفه به شمار می‌رود. این ماده به شکل طبیعی‌اش، در درمان زخمهای دهان و دستگاه گوارشی مفید است. شیرین بیان همچنین مدر (ادرارآور) و ملیّن است و می‌توان از آن به عنوان عامل ضدویروس موضعی برای زخم و التهاب زونا، چشم، دهان و دستگاه تناسلی به کار برد. مهم‌ترین خاصیت شیرین بیان، تاثیر بر دستگاه گوارش است. این گیاه درمان‌کننده ورم و زخم معده و اثنی‌عشر است و بر روی سرطان معده تأثیر مطلوب دارد. همچنین برای درمان سوءهاضمه و از بین بردن نفخ شکم مفید است.شیرین بیان بر سیستم درون‌ریز بدن نیز تأثیرگذار است و مصرف آن ممکن است مقدار تستوسترون خونابه را کاهش دهد. با این حال مشخص نیست که آیا بر میزان تستوسترون آزاد نیز مؤثر است یا خیر.احتیاطات مصرفمصرف بی رویهٔ شیرین بیان یا سایر فراورده‌های آن به سبب تحریک غدد فوق کلیوی و ترشح بیش از اندازهٔ هورمون آلدسترون ممنوع اعلام گردیده‌است. این حالت سبب عوارضی چون اختلال در فعالیت های متابولیسمی و بالا رفتن فشار خون می‌گردد. در صورت مصرف بیش از ۲۰ گرم در روز، بروز عوارض نامطلوب بعید نیست. استفادهٔ زیاد از شیرین بیان برای طحال نیز مضر است. مصرف بسیار بالای شیرین بیان ممکن است به بروز حالاتی خطرناک نظیر فشارخون و حتی سکتهٔ قلبی منجر شود.برخی از افراد با مصرف زیاد شیرین‌بیان دچار درد عضله و عده‌ای دیگر با کرخت شدن دست و پا مواجه می‌شوند.مصرف زیاد این ماده سبب افزایش وزن نیز می‌شود.در صورت بالا بودن فشار خون یا ناراحتی کلیه، قلب یا کبد باید از مصرف شیرین بیان پرهیز کرد.مصرف این گیاه و فراورده‌های آن برای زنانی که در دوران بارداری یا شیردهی‌اند، منع شده‌است.البته با رعایت میزان معقول مصرف شیرین بیان می‌توان از بروز این مشکلات جلوگیری کرده، از خواص بسیار مفید آن بهره برد. در صورت لزوم مصرف طولانی‌مدت شیرین بیان، بهتر است آن را با کتیرا ترکیب کرد.